Långbakad lammlägg

Idag har vi kommit till Auckland efter några dagar i Bangkok där vi mellanlandat och spenderat ett par dagar för att inte få det så tufft med jet lag. Ska ansluta med en gruppresa imorgon med syfte att besöka olika vingårdar på Nya Zeeland. Vi bor nu på Shakespeares Hotel i centrala Auckland. Hotellet har även ett eget bryggeri och jag vill påstå att här har jag nu druckit de godaste öl någonsin. Vid restaurangen beställde vi in långsamt bakad lammlägg i Pale Ale med en touch av rosmarin, potatismos med tryffelolja, glaserade rödbetor och minimorötter och lite färsk gräslök och krasse. Superbt! Till efterrätt blev det husets varma brownie med vaniljglass, grädde och chokladsås. Orkade knappt med det men det var för gott för att låta bli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *