Serranolindad kyckling fylld med soltorkade tomater och färskost

Idag får det bli kyckling till middag. Lufttorkad, torrsaltad serranoskinka ger en krispig yta på dessa kycklingrullar som är fyllda med soltorkade tomater och krämig färskost. Toppade med hackade cashewnötter är dessa serranolindade kycklingrullader en härlig smaksymfoni för gommen.

4 port:
4 kycklingfileer
12 bitar soltorkad tomat
1 dl färskost
12-16 skivor serranoskinka eller bacon
1 dl hackade cashewnötter

Skär filéerna i tunna skivor. Blanda tomat och färskost. Bred ut röran på de tunna kycklingfiléerna, vira ihop till rullar och linda serrano- eller baconskivor om. Bryn rulladerna i stekpanna och flytta över dem i ugnssäker form och strö över hackade cashewnötter. Stek i mitten av ugn ca 25 min i 225 grader. Servera antingen ris, potatis, bulgur, couscous, quinoa, pasta till och en god sallad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *