Hamburgare

Idag blev det önskan om hamburgare till lunch.

200 g färs på högrev
Salt o svartpeppar
Några droppar konjak
Lite rapsolja till stekning
Hamburgerbröd
Ev lite knaperstekt bacon
Sallad
Dressing
Tomatskivor
Tunt skivade lökringar
Västerbottensost

Salta, peppra och slå över en liten skvätt konjak på färsen. Tryck ihop till en biff. Stek i lite olja i stekpanna. Förbered det bröd du valt att använda (köpt eller hemgjort). Jag tog fram ett hembakat saftigt morot- och rödbetsbröd ur frysen som jag rostade lite, lade på dressing, sallad, tomat och rödlök. Oftast brukar vi ha lite knaperstekt bacon också, men idag hoppade vi över det. Västerbottensost fick steka med på slutet och smälta över burgaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *