Första inlägget på bloggen Westlins Smakrike

Hej!

Jag heter Anna-Karin, är 47 år, och bor i Sörmjöle tillsammans med maken Leif och vår son. Jag jobbar på VK Media AB som kundreskontraansvarig och sedan 4 år tillbaka är jag matskribent åt tidningen. Förra sommaren startade jag Sörmjöle Bryggcafé, som ligger vid båthamnen i Sörmjöle Havsbad (Brännäset) ca 2,5 mil söder om Umeå. Jätteroligt! Vid detta sommarcafé kommer jag att spendera denna sommar också. Matlagning är ett stort intresse och i mån av tid tar jag även på mig cateringuppdrag. Recept och idéer bubblar inom mig, så därför ska det nu bli en blogg av tips, tricks, enkel vardagsmat, roliga tillbehör, festmat och bakrecept. Jag lagar och bakar av de råvaror som är i säsong. Ett annat stort intresse är att resa, så det lär dyka upp en och annan reseskildring också.

Varmt välkommen till Westlins Smakrike!

Vill du nå mig går det bra på anna-karin@westlinssmakrike.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *