Betor och svartkål

Jag ville som sagt bjuda mina fantastiska medarbetare som ställde upp i vått och torrt när Sörmjöle Bryggcafé ansvarade för cafeteria på Nolia Trädgårdsmässa härom veckan, så ikväll har vi firat vår succéhelg på nyöppnade Restaurang Mimer vid Elite Hotel i Umeå.
Man väljer halv- eller helportion ur deras vackert komponerade middagsmeny. På så sätt har man chans att beställa in flera halvportioner och liksom både äta av kakan och samtidigt ha den kvar.
På bilden syns en halvportion av rödbetor, svartkål, svamppuré, blomkål, friterad kapris, rödbetschips och brynt smör. Fantastiskt gott! Detta kommer jag att göra själv också, undrar om jag lyckas göra det lika bra som detta var. En fröjd för smaklökarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *