Västerbottensostlax med quinoasallad

Jag är så förtjust i fisk, så det få bli dillig västerbottensostlax med quinoasallad idag. Vi har kvar lite quinoa från igår, så jag blandar ut den med sallad, paprika, tomat, rödlök, ärtor, soyabönor, broccoli och lite avokado. Ja, så har vi lite kräftstjärtar att garnera med.

4 port:
laxfilé 4 bitar
100 g västerbottensost
salt och peppar
dill

Skär ett djupt snitt i varje laxbit. Salta. Lägg i en rejäl bit västerbottensost och dill i snitten. Lägg laxen i en ugnsform och baka i mitten av ugnen tills den precis är genomstekt och osten fått färg, ca 15 minuter.
Blanda under tiden kokt quinoa med lite sallad, tag vad du har och ringla över lite raps- eller olivolja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *