Tapas på Restaurante Mirador La Cilla, Artenara

Idag har vi hyrt bil och målet var att besöka kaffeplantagen i Agaete, men när vi hade kört till Punte de La Aldea möttes vi av en vägspärr då det just hade varit ett stenras på vägen till Agaete. Vi fick vända och planera om dagen. Vi styrde kosan mot Artenara på den allra smalaste, brantaste och slingrigaste av vägar. Väl framme i Artenara besökte vi Restaurante Mirador La Cilla. Entrén var en 50 meter lång grottgång och själva restaurangen var byggd i en brant klippvägg med en vidunderlig utsikt. Vi beställde in typiska spanska tapas som verkligen var precis typiska spanska tapas, varken mer eller mindre. Stressad kypare, kanske var de några man kort denna dag… Här på bilden är ”Pimientos de padrón” alltså små gröna paprikor som är hårt stekta i olja med flingsalt på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *