Potatissallad med sojabönor och dill

En fräsch, grön potatissallad lika god ljummen som kall.

4 port
1 kg färskpotatis
250 g sojabönor
1 broccolistånd
100 g blandade salladsblad

Dilldressing
1 knippe dill
1 dl olivolja
2 msk balsamvinäger
1 vitlöksklyfta
salt och peppar

Skrubba potatisen och koka ca 20 minuter. Häll av vattnet och låt svalna lite. Skär i bitar. Lossa broccolibuketterna från stjälken och kör dem i mixer. Blanda potatis, sallad, bönor och broccoli.
Hacka dillen och blanda med olja och vinäger. Lägg i pressad eller hackad vitlök. Smaka av med salt. Häll dressingen över salladen och peppra lite. Ät ljummen eller kall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *