Fisksnurror

Man tröttnar aldrig någonsin på fisk, inte jag i alla fall….

Ingredienser till 4 pers:

300 g laxfilé
300 g torskrygg
Salt och peppar
Citron
Smör
Dill

Lägg laxfilén ”på kant” och skär längs med filén så är den mera följsam att ”snurra ihop”. Skär torskryggen i remsor. Rulla ihop lax- och torskremsorna till snurror. Lägg medaljongerna i ugnssäker form. Salta, peppra och pressa över lite citron. Lägg en klick smör på varje. Tillaga i ugnen på 200 grader i 15 minuter. Ta ut formen när 5 minuter återstår och pensla med det smälta smöret och lägg på lite dill. Servera med potatis eller lyxa till det lite med smörstekt potatiskaka och sparris, vitvinsås och lite sallad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *